Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği olaya dair çarpıcı bilgiler içeren haberin videosu, Cihan Youtube kanalında 1 milyondan fazla izlendi.

İçinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği olayla ilgili sır perdesi henüz aralanamadı. Acı hadisenin duyulduğu andan itibaren gündeme gelen sorular zihinlerde güncelliğini koruyor. Cihan Haber Ajansı’nın servis ettiği "Yazıcıoğlu ölmeden önce enkaza ulaşan ekibin çektiği görüntüyü izledim" başlıklı haber, BBP’li bir yetkilinin ifadelerine dayanarak Muhsin Yazıcıoğlu’nun olaydan sağ kurtulmasına rağmen sonradan bir suikaste uğramış olacağı vahim iddiasını gündeme getirmişti.

Birçok ulusal gazete ve televizyon tarafından kullanılan haberde, BBP MKYK eski üyesi Emrullah Önalan'ın açıklamaları yer alıyordu. Enkaz görüntüleri eşliğinde bu açıklamaların yer aldığı haberin videosu, Cihan Youtube kanalında bu güne kadar 1 milyon 5 bin kez izlendi.

Cihan Youtube kanalında sıcak gündemle ilgili haberlerin yanı sıra siyasetten spora, ekonomiden dış politikaya pek çok alanda videolar yayınlanıyor.