Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, II. Etap çalışmaları devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır'la birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı gezerek bilgi alan Başkan Poyraz söz konusu park alanındaki II. Etap çalışmalarınınbahar aylarında tamamlanıp hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

İnceleme sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki çalışmalar ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “II. Etap çalışmaları yaklaşık 55.000 m²'lik alanda devam etmekte, aşama aşama uygulanan çalışmalarla şehrin merkezine oldukça yakın bir alanda farklı ve modern bir görünümle çevre ve doğayla iç içe olacak şekilde yapay şelaleler, sentetik çimli futbol sahaları, tenis kortu, basketbol sahaları, yürüyüş yolları, çeşmeler ve şehrimizin ilklerinden olacak sentetik buz paten pisti ile hemşehrilerimizin ve yakın şehirlerden gelen misafirlerimizin sosyal aktivite ihtiyaçlarına cevap verip bir nevi açık hava spor kompleksi olacak” diyerek sözlerine son verdi.