Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji Okul Aile Birliğine Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt’tan teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Feza Berk Koleji Okul Müdürü Mevlüt Tabak ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Muhtar Derya Bozkurt, "Elimizden geldiğince insanımıza destek çıkmaya ve yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yardım çalışmalarımızda Feza Berk Koleji veli ve okul aile birliğinden ziyadesiyle destek gördük. Desteklerinizden dolayı mahalle halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Peygamber Efendimiz (sav)'in 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' hadisi doğrultusunda hareket ederek, çevremize ve insanımıza duyarlı olmaya çalışıyoruz. Gerek velilerimizle gerekse de okul aile birliğimizle aynı düşünce etrafında çalışmalarımızı örgülemeye ve yardım kampanyalarımızı gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Okul aile birliğimiz ve tüm velilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaret sonunda Muhtar Derya Bozkurt’a Feza Berk Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esra Ertekin tarafından Osmanlı Tuğralı tablo hediye takdim edildi.