Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 6 gün önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 'muhtar' lakaplı engelli Mehmet Ali Everman'ın bulunması için ailesi halkın yardımını bekliyor.

Bağlar mahallesi 16. sokaktaki evinden bayram arifesi günü ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Everman'ın (51) ağabeyi ve yakınları, her yerde onu arıyor. Engelli olan Mehmet Ali Everman'ın bulunması için kardeşleri adeta seferber oldu. Everman'ın yakınları bastırdıkları büyük fotoğraflarla Siverek sokaklarını karış karış dolaşarak bulunması için çalışıyor.

Perşembe günü eve gelmeyince polise kayıp başvurusu yapan aile, belediye hoparlöründen kayıp anonsları yaptırdı. Ancak Everman ailesinin tüm çabalara rağmen herhangi bir sonuç alınamadı.

'MUHTAR' LAKABIYLA TANINIYOR

Mehmet Ali Everman'ın kardeşi Mahmut Everman gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ağabeyim geçen Perşembe gününden beri kayıp. Kendi imkanlarımız ile kaç gündür arıyoruz fakat bir neticeye ulaşamadık. Önce karakola gidip kayıp başvurusunda bulunduk sonra da belediye hoparlöründen anons ettirdik. Siverek'te ağabeyimi çoğu insan 'muhtar' lakabıyla tanıyor. Görenlerin insanlık namına en yakın karakola bildirmelerini bekliyoruz." dedi.