Multi Turkey ile Altındağ Gayrimenkul Yatırım şirketi ortaklığıyla inşa edilen Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dev alışveriş merkezinin 120 milyon Euro'ya mal olduğu ifade edildi.

Açılış nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, “Multi Turkey olarak, Anadolu’ya iyi projeler götürebilmek, bölgenin kalkınmasına destek olmak istiyoruz. Bu anlayışın en yeni ürünü olan Forum Diyarbakır, hem kent için cazibe merkezi olacak, hem de yaratacağı ekonomik değer ve istihdamla kentin kalkınmasına destek verecek. Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam imkanı oluşturacağımız Forum Diyarbakır, aileleriyle birlikte düşündüğümüz zaman 10 bine yakın kişinin yaşamına olumlu katkı yapacak” dedi.

Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahattin Altındağ da “Koşullar ne olursa olsun sürekli katma değer üretmeye, planlı yatırımlarla günden güne büyümeye ve ileride daha büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.