Muş Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yenilenen ekipmanlarını sergiledi. Lojistik deposunda yapılan sergilemeye Vali Vedat Büyükersoy'da katıldı.
Türkiye'nin en başarılı kurtarma ekiplerinden olan Muş Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yenilendi. Bölgenin gözde personellerinden oluşan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Genel Müdürlüğün gönderdiği yeni kurtarma ekipmanları ile sergi düzenledi.
Lojistik Deposunda düzenlenen sergiye Vali Vedat Büyükersoy, Kurum Müdürleri ve davetliler katıldı. Serginin açılışından önce konuşan AFAD Müdürü Abdürrahim Dayanan “müdürlük olarak birçok araç gerece sahibiz. Fakat bunların yenilenmesi gerekiyordu. Genel Müdürlüğümüz kurtarma ekipmanlarını yeniledi. Şu anda bütün kurtarma ekipmanlarımız sıfır olarak müdürlüğümüze teslim edildi” dedi.
“EKİBİMİZ BÖLGEDE BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATMAKTADIR”
Serginin açılışını yapan Vali Vedat Büyükersoy, “daha önce bu kurumda daire başkanlığı yaptım. Kurumun çalışma sistemini çok yakından biliyorum. Bugün yapılan sergide AFAD yeni malzemelerini bizlere tanıtacak. AFAD ekibimiz bölgede başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bütün ekibi tebrik ederim” dedi.
Serginin açılışından sonra Vali ve beraberindekiler AFAD'a alınan yeni malzemelerin tanıtım sergisini gezdi.