Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Konak Hürriyet Anadolu Lisesi’nin bahçesinde iftar yemeği verdi. İftara Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Galip Akhan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürü Ahmet Güldal, TÜİK Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, MÜSAİD üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “İftarımıza gelen herkese de teşekkür ediyoruz.” dedi. Ramazanın insanları birbirine yaklaştıran, barış ve huzura vesile olan mübarek bir ay olduğunu söyleyen Ülkü, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan’da yardıma muhtaç insanlara yardımlarımızı esirgememeliyiz. Ne kadar fazla yardıma muhtaç kişiye ulaşırsak o kadar dua arkamızda olacaktır. Bir muhtaca daha yardım etmenin huzuru bizlerin en büyük yaşam kaynağı olmalıdır.” diye konuştu.

Program sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Konak Hürriyet Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Erdoğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.