Caroline Giraud Kimdir?

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ünlü işadamının ölümünün ardından gözler eşi Caroline Giraud’a çevrildi. Koç Holding’in 3. Nesil üyesi olan Mustafa Koç ile çok genç yaşta tanışan Caroline Giraud, 21 yaşında evlenmiştir.
1969 doğumlu olan Caroline Giraud, İzmir’in en tanınmış ailelerinden biri olan Giraud’ların kızıdır. Büyükbabasından dolayı Fransa kökenlidir. Büyükbabasının dedesi Fransa’dan göç ederek İzmir’e yerleşmiştir. Ailesi İzmir’e geldikten sonra 1700’lü yıllarda pamuk, yün, iplik işine girmiş, kısa sürede bu işin ticaretini yapmaya başlamış.

Caroline Giraud kendini bildi bileli ailesi bu işle uğraşmakta ve şuan İzmir’de bulunan İzmir Yün Mensucat’ın sahibidir. Çok küçük yaşlardan itibaren modayı yakından takip etmeye başlamış. Hayvanlara olan aşırı düşkünlüğü nedeniyle gençlik yıllarında veteriner olmaya karar vermiş ancak zamanla bu kararından vazgeçerek aile büyüklerinin yönlendirmeleriyle Boston’da İşletme okumaya başlamıştır. Onun için İşletme okumak, hayatın her alanında bilgi sahibi olmak anlamına gelmekteydi.

Ancak okulu bitirir bitirmez henüz 21 yaşında iken o yıllarda Türkiye’nin önde gelen ailelerinden Koç ailesinin oğulları Mustafa Koç’a aşık olmuş, bu gelişmenin hemen ardından da evlenmiştir.

Evliliğinin ilk yıllarında çocuk sahibi olmadı. Kayınpederi Rahmi Koç, onun için ilgi duyduğu moda alanında bir iş kurmuştur. İngiliz tarzında kıyafetler satan erkek giyimin öncülerinden Edwards’ın ilk şubesini Hisar’da açmıştır. Dört yıl boyunca çalışmalarına devam etmiş, ilk kızı Esra doğduktan sonra ise bir süre ara vermiştir. İkinci kızı Aylin’in dünyaya gelmesinin ardından çalışma hayatına yeniden atılmıştır. Çocukları henüz küçük yaşlarda olmasına rağmen yoğun bir şekilde kendini çalışmaya adayan Caroline Giraud, uzun süredir üzerinde çalıştığı bir projeyi hayata geçirdi. Play Barn projesi kapalı yerlerde çocuklar için oyun alanı oluşturmak. Çalışmayı çok seven Caroline Giraud, yaptığı açıklamalarda sürekli insanlığa faydalı birşeyler yapmadığı zamanlarda kendini mutsuz hissettiğini belirtmiş.

Azmi ve çalışkanlığı ile büyük işler başaran Caroline Giraud, son projesi bir ev tekstil markası olan Haremlique’yi hayata geçirmiştir.

Caroline Giraud, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile evlidir. Bu evliliğinden Esra ve Aylin adında iki kız çocuğu vardır.

Esra Koç Kimdir?

Mustafa Vehbi Koç’un kızı Esra Koç kimdir? Mustafa Koç’un kızı Esra Koç kimdir, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Koç’un Aylin ve Esra adında iki kız çocuğu var. Peki Mustafa Koç’un kızı Esra Koç kimdir?

Mustafa Koç öldü, ölüm sebebi ise kalp krizi. Sabah saatlerinde spor yaparken kalp krizi geçiren Mustafa Koç’un kızı Esra Koç kimdir?

Kızları hakkında yıllar önce röportaj veren anne Caroline Giraud Koç kızları ve çocuk eğitimi ile iligli şunları söylemişti…

‘Çocuklarla arkadaş gibi olmak fikrini yanlış buluyorum. Arkadaşlarınızla yaptıklarınızı çocuklarınızla yapamazsınız. Tabii ki çok yakın bir ilişkimiz var ancak bence her ebeveyn iyi bir anne ya da iyi bir baba olmalı. İyi annelik ve babalığın da birinci kriteri sevgidir. Ben otoriter değilim ama “Hayır”larım havada kalmaz.’

Mustafa Koç kimdir karısı ve çocukları

MUSTAFA KOÇ ÖLDÜ KIZI ESRA KOÇ KİMDİR?

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden  Mustafa Koç’un Caroline Giraud’dan Aylin ve Selin adında 2 tane kız çocuğu var.

MUSTAFA KOÇ INSTAGRAM HESABI

Mustafa Koç ‘un instagram hesabında 27 bin takipçisi bulunuyor. Mustafa Koç’un “Kanlıca karlı bir sabah” notuyla paylaştığı fotoğrafı bin 943 kişi tarafından beğenildi. 

Mustafa Koç’un kalp krizi geçirmesinin ardından takipçileri, fotoğrafın altına geçmiş olsun mesajları yazdı.

MUSTAFA KOÇ KIZLARI

Mustafa Koç instagram hesabında iki kızının resimlerini de hayli sıkça paylaşıyor. Son olarak kızlarını ‘meleklerim’ diyerek bu resimle takipçileriyle paylaştı.

Mustafa Koç kimdir karısı ve çocukları

MUSTAFA KOÇ VE KARISI CAROLİNA KOÇ

Mustafa Koç instagram hesabından eşi Carolina Koç’un kız kardeşleri ile çektirdiği bu resmi de paylaştı.

MUSTAFA KOÇ VE ATATÜRK BÜSTÜ

Mustafa Koç ‘Havana’dan paylaştığı Atatürk büstü karesiyle de hayli beğeni almış.

Mustafa Koç geçen ay da Google merkezinde sürücüsüz arabayla yaptığı testin fotoğrafını yayınlamıştı.