Kayseri’nin Bünyan ilçesi Tuzhisar mahallesinde bir piknik alanındaki misafirhane, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu. Yapılan hırsızlığa isyan eden görevli ise kapıya ilginç bir yazı astı. Görevli yazısında hırsızlar için ettiği bedduada, çaldıkları tabak ve benzeri kapların hırsızların ölü yemekleri pişirilirken kullanılmasını temenni etti.

Tuzhisar mahallesi Sivritepe mevkindeki piknik alanı için hizmet veren misafirhane, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce soyuldu. Misafirhanedeki çok sayıda tabak ve buna benzer kaplar çalındı. Misafirhanenin görevlisi ise hırsızlık olayına tepki göstermek, hırsızların bir daha gelmesi durumunda ettiği bedduayı görmeleri için yazı yazdı ve kapıya astı. Görevli, bir karton üzerine, “İçeriyi soyan boy….. O kablar ölü yemeğinde kullanılır inşallah” ifadelerine yer verdi.

Yine kartonun alt bölümünde de akşam saatlerinden sonra kapanan piknik alanına gelecekler içinde uyarıda bulunarak, alanın gece kapalı olduğu ve buraya gelen olursa jandarmaya bilgi vereceğini duyurdu. Görevli beddua ve uyarı yazılı kartonu misafirhane giriş kapısının yanındaki elektrik sayacı panosunun altına astı.

Mahalle sakinleri ise görevlinin bu yazısını görünce fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Mahalle sakinleri, duruma hem üzüldüklerini hemde güldüklerini dile getirdi.