Müziği duyunca yerinden duramayan 1 yaşındaki minik kız sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.

1 yaşındaki minik Duygu'nun görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Küçük yaştan itibaren müzikle uyutulan minik Duygu 1 yaşından sonra ise müziği duyduğu zaman tam tersine yerinden duramayıp halay çekiyor. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerle minik Duygu kısa sürede fenomen oldu ve en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı Turgutlar köyünde Selim ve Elif Yılmaz'ın 3'üncü çocukları olan Duygu Yılmaz doğduğunda sadece müzik sesiyle uyuyabiliyordu. Şimdi 1 yaşında olan minik kız tam tersine müzik sesini duyduğunda yerinden duramıyor, müzik eşliğinde halay çekiyor.

Baba Selim Yılmaz kızının doğduğunda müzik dinlediği zaman uyuduğunu belirterek, "Kızım doğduğunda ilk zamanlar hiç yatmıyordu, tesadüfen müzik açmıştık, müziği dinlediği zaman uyuduğunu gördük. O günden beri uyuması için her zaman evde müziği açardık. Şimdi 1 yaşına girdi bu seferde müziği duyduğu gibi yerinden duramıyor. Halay çekiyor, hip hop yapıyor. Evde müzik açtığı hemen oynamaya başlıyor. Dayısı oynarken görüntüsünü çektip sosyal medyadan paylaşmış. Bu görüntülerden sonra çevrede ne kadar düğün olduysa bizi de çağırdılar. Duygu, her gittiği düğünlerde oynuyor. Onun şimdiden bir taraftar grubu var.’’ dedi.