Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Dağlıca’da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, vatandaşlara oyuna gelmemeleri ve sağduyulu olmaları çağrısında bulundu.

Başkan Nakıboğlu, Dağlıca’daki saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayımladı. Mesajında, şehit ailelerine sabır, şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Nakıboğlu, "Geçmişteki örneklerde de gördüğümüz gibi hain terör örgütü ne zaman köşeye sıkışsa kalleşçe ve korkakça askerlerimizi arkadan vurmaktadır. Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklar.” dedi.

Vatandaşlara dikkatli ve sağduyulu olmaları konusunda çağrıda bulunan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, “Lütfen dikkatli olalım. Uyanık olalım ve oyuna gelmeyelim. Ülkemizde bir iç savaş çıkarmaya çalışanların bu tuzaklarına düşmeyelim. Bizim ihtiyacımız olan tek şey, her zaman, her açıklamamızda vurguladığımız gibi birlik ve beraberliktir. Kenetlenmemiz lazım kalleşçe saldırılarda hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.