Gazeteci Nazlı Ilıcak, Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasıyla ilgili Bugün ve Kanaltük televizyonları ile Bugün gazetesine destek ziyaretinde bulundu. Ilıcak, "Bu günler gelip geçecek. Biz kimleri gördük geldi geçti. Gün gelir hesap döner. Ama bunları yapan zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak." dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimi Yunus Süer tarafından Bugün gazetesi, Bugün TV, Kanaltürk TV ve Millet gazetesinin de içinde olduğu Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına tepkiler sürüyor. Gazeteci ve yazar Nazlı Ilıcak da Bugün ve Kanaltürk televizyonlarını ve gazetelerini ziyaret etti. Sözlerine Akın İpek’i tebrik ederek başlayan Nazlı Ilıcak, ”Bu zor dönemde dim dik durmasını başardı. Havuz medyasına dalmadan çıkarlarının peşinden koşmadan özgürlük, ahlak ve namusun peşinden koştu. Allah ondan ve ailesinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Ilıcak şunları söyledi: "Bu günler gelip geçecek. Biz kimleri gördük geldi geçti. Gün gelir hesap döner. Ama bunları yapan zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak. Böyle yapanlardan hep hesap sorulmuştur. 1 Kasım sonrası hepimiz birlikte seyredeceğiz ne hallere geldiklerini. Medyadan çok rahatsızlar. Bu medyada her şey özgürce sansüre uğramadan tartışılıyor. Hiç kimse bize müdahale etmiyor. Hırsızlık yapmışlar buna darbe diyorlar. MİT TIR’larıyla silah kaçırmışlar buna da darbe diyorlar. İstiyorlar ki her kes darbe desin. Mağduriyete oynuyorlar. Meslektaşlarıma diyorum ki! Susma susdukça sıra sana gelecek.”

Ilıcak, Kanaltürk binası önünde toplananlarla birlikte 'özgür basın susturulamaz' sloganlarına eşlik etti. Konuşmasının ardından Ilıcak, alkışlar eşliğinde ayrıldı.