Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan, vefatının 4. yılında Gümüşhane’de düzenlenen programla anıldı. Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan katıldı.

Merhum Erbakan’ın hayatından kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye gelen Fatih Erbakan, “Erbakan öldü diye sevinmeyin, davasına sahip çıkan milyonlarca milli görüşçü var. İnsanlar Erbakan’ı Allah için sevdi." dedi.

Necmettin Erbakan'ın 'İslamsız saadet olmaz, Cihatsız İslam olmaz' başta olmak üzere dört olmazsa olmazı hakkında katılımcılara bilgi aktaran Fatih Erbakan, "Erbakan’ın önü kesilmeseydi 12 Eylüllerle, 28 Şubatlarla ve Siyonist oyunlarla ülke yönetiminden el çektirilmeseydi bugün Türkiye bambaşka bir durumda olacaktı. 11 aylık hükümet süresince neler yapabileceğini herkese gösterdi. Eğer devleti yönetmeye devam etseydi bugün asgari ücret 5 bin lira, memur maaşı da 8-10 bin lira olurdu. Devletin kimseye borcu olmayacağı gibi kasasında da 300 milyar lira parası olurdu. Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında tüm bu hedeflere ulaşacağız.” şeklinde konuştu.