İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İABB’ye üye belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Niğde’ye bağlı Azatlı, Yıldıztepe, Aktaş ve Yeşilgölcük Belediye Başkanları, Yenimahalle Belediyesi’ne çıkarma yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilçeleri hakkında belediye başkanlarından bilgiler alan Yaşar, İABB’nin öncelikli hedefinin birliğe üye belediyelerin çıkarlarını korumak ve gelişmelerine katkı sağlamak olduğuna vurgu yaptı. Bütçe imkanları dahilinde birliğe üye her belediyeye ayrım yapmaksızın destek verdiklerini anlatan Yaşar, “Belediyelerimize proje ve teknik konularda da destek sağlıyor, eğitimler veriyor, ulusal ve uluslararası düzeyde belediyeler arasında işbirliği yaparak bilgi paylaşımına teşvik ediyoruz.” dedi.

Niğde belediye başkanları ise Yaşar’a birlik çatısı altında yaptığı güzel hizmetlerden ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Yaşar’ın destekleriyle belediyeler arasında işbirliği ve dayanışmanın güçlendiğini ifade eden başkanlar, Yaşar’a çeşitli konulardaki taleplerini iletti.