Mardin’in Nusaybin ilçesinde Çağçağ Caddesi'nde barikat kurup kimlik kontrolü yapan YDG-H'li teröristler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Görgü tanıkları, polisin 2 kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Alınan bilgilere göre, Nusaybin Abdulkadirpaşa Mahallesi Çağçağ Caddesi üzerinde ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan yüzleri kapalı YDG-H'li teröristler, barikat kurup yolu trafiğe kapattı. Caddeden geçen araçlarda kimlik kontrolü yapan ve araçların kontak anahtarını da alan YDG-H'liler, araçlarla barikat oluşturdu. Olayın duyulması üzerine bölgeye hareket eden Terörle Mücadele ekiplerinin Veysike kavşağından bölgeye girmesi üzerine polis ile YDG-H'liler arasında silahlı çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışma sonrası teröristler ara sokaklardan kaçtı. Bu arada görgü tanıkları çatışma sonrası 2 kişinin polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını bildirdi.

ELLERİNDE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ŞEKER DAĞITTILAR

Öte yanda ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan ve yüzlerini kapatan YDG-H'li teröristler Zeynel Abidin Mahallesi Işık Önder caddesi üzerinde çocuklara ve sürücülere bayram şekeri dağıtması dikkat çekti.