Mardin’in Nusaybin ilçesinde olay yerine giden polis ekiplerine terör örgütü PKK’lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmazken, çevredeki yerleşim alanlarında maddi hasarlar meydana geldi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun köşesindeki mobese kamerasına PKK’lılar tarafından ateş açıldığını gören polis ekipleri, müdahale için olay yerine hareket etti. Daha önceden teröristlerin bomba yükleyip park ettiği bir otomobil, polislerin cadde üzerinde ilerlediği sırada PKK'lılarca uzaktan kumandayla infilak ettirildi.

Meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, patlamanın şiddetiyle çevredeki iş yerleri ve evlerde büyük çapta maddi hasarlar oluştu. Patlamanın ardından polis ekipleriyle PKK'lılar arasında çatışma yaşandı. Silah seslerinin yükseldiği bölgeye takviye ekipler sevk edildi.