Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir kişi, yeğeninin erkek arkadaşının tartıştığı annesi ve kardeşini bacaklarından vurarak yaraladı.

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı’nda 21.00 sıralarında meydana geldi. Bir süre önce yeğeni M.Ç.’nin (16) Yılmaz K. (18) birlikte gören dayı Engin A. (38), darp etmek istedi. Yılmaz K. ve M.Ç.’nin kaçması üzerine yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile arkalarından ateş eden dayı Engin A. olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Polis tarafından her yerde aranan dayı Engin A., bugün tekrar ortaya çıktı. Yılmaz K.’nın annesi Hatice Ö. (36) ve kardeşi Volkan K.’yı (16) Ali İhsan Paşa Bulvarı’nda gören dayı Engin A. ile taraflar arasında tartışma çıktı. Engin A., yanında taşıdığı tabanca ile önce Hatice Ö.'yü daha sonra da Volkan K.’ya ateş etti. Volkan K., iki bacağından anne Hatice Ö. sağ bacağından yaralandı.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı anne ve oğlunu Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların yakınları görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

Olay sonrası kaçan zanlının yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.