GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor ile 3-3 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Şaka gibi goller yedik. Yapacak bir şey yok, bu maçın yorumu da yok" dedi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladıklarını belirterek, "Son 15 dakikada yediğimiz gollerle maç 3-3 sona erdi. Karşılaşmayla ilgili söylenebilecek fazla bir şey yok" diye konuştu.

Maçın 90 dakika olduğunu unutmamak gerektiğine dikkati çeken Sözeri, şunları kaydetti:

"Şaka gibi goller yedik. Yapacak bir şey yok, bu maçın yorumu da yok. Ne yorum yapalım? 3-0 galip durumdasınız, son 15 dakikada oyun 3-3'e geliyor. Kayseri Erciyessporlu oyuncuları tebrik ediyorum, mücadeleyi bırakmadılar."

Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise Giresun deplasmanından alınan 1 puan dolayısıyla oyuncularını kutladı.

Karafırtınalar, 3-0 yenik durumdan müthiş bir geri dönüş yaşadıklarını vurgulayarak, "3 fark yenilgiden geri gelmek bizim için önemli. İlk yarıda sahada istediğimiz oyun yoktu ancak ikinci yarıda çok iyi oynadık. Bu oyunu buraya kadar getirdikleri için de oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.