Özel Gülbahar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’nde okulun öğrencileri, mahalledeki arkadaşlarını okula davet ederek farklı bir projeye imza attı. 'Okulumda Arkadaşımla Oynuyorum' adı verilen projeyle Gülbahar İlköğretim Kurumu öğrencileri apartmanında veya mahallesinde bulunan bir arkadaşını, Bahar Şenliği için okudukları okula davet etti.

Trabzon Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu tarafından hazırlanan program çerçevesinde okula gelen iki yüz civarında davetli öğrenci, spor salonuna kurulan şişme oyun parkında eğlendi. Oyun parkında yorulan öğrenciler ve arkadaşları okulun konferans salonunda sinema keyfi yaptı. Gülbaharlı öğrenciler, arkadaşları ile okulda uygulanan Zenginleştirilmiş Eğitim Programı'nın (ZEP) uygulandığı sınıflarda farklı oyunlar oynadı. Okul öğrencileri ile misafir arkadaşlarına öğle vaktinde döner ikram edildi.

Bahar Şenliği kapsamında her hafta sonu farklı bir etkinliğe imza attıklarını söyleyen Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, şu ifadeleri kullandı: “Geçen hafta Akçaabat Park’ta Bilim ve Sanat Şenliği düzenlemiştik. Bu hafta farklı bir proje hazırlayıp okulumuz öğrencilerinin mahalledeki veya apartmanındaki iki yüz civarında arkadaşlarını okulumuza davet ettik. Gün boyu birbirinden farklı etkinliğe katılan öğrencilerimiz ve misafirleri heyecanlı ve eğlenceli bir hafta sonununu okulumuzda geçirmiş oldular. Öğrencilerimizin ve misafirlerinin okulumuzdan mutlu bir şekilde ayrılmaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları olarak sosyal okul olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.”