Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği 3'üncü sınıf öğrencileri koruyucu aile programını tanıtmak amacıyla konferans düzenledi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği 3'üncü sınıf öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda 'Koruyucu aile' programı konulu konferans düzenledi. Konferansta, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ereğli İlçe Müdürlüğü görevlilerinden Erdem Gündüz, devlet tarafından koruyucu ailelere verilen imkan ve olanaklar hakkında açıklamalarda bulunurken, Ereğli İlçe Müftülüğü vaizelerinden Elif Demircan ise koruyucu ailenin dinimizdeki yeri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Seminer ile ilgili olarak arkadaşları adına açıklama yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği 3'üncü sınıf öğrencisi Hanife Demirkıran, "Topluma hizmet uygulaması dersi kapsamında koruyucu aile programını tanıtma amacıyla konferans düzenledik. Konu hakkında konferansta katılan konuşmacılar konu hakkında bizleri bilgilendiriyorlar." dedi.