Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Trafik Haftası çerçevesinde Trafik Tescil Büro Amirliği ile Ereğli Şoförler Odası Başkanı ve çalışanları, Samsun' da meydana gelen trafik kazasında çocuklarını kaybeden Aksoy ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sabah saatlerinde Trafik Tescil Büro Amiri Murat Yapar ile Baş Polis Burhan Semizoğlu, Polis memuru Gülami Keskin, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Genel Sekreter Aydoğan Kara, Samsun'da trafik kazasında iki arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Eren Aksoy'un babası İlyas ve annesi Şerife Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Trafik Tescil Büro Amiri Murat Yapar, yaşadıkları olaydan dolayı ailenin acısını paylaşmak istediklerini söyledi. Diğer konuklar da aileye başsağlığı ve sabırlar diledi.

Baba İlyas Aksoy, oğlu Eren'in sabah saatlerinde kendisini arayarak Samsun'a gidecekleri için izin istediğini belirterek, "Ben de izin verdim. Orada da akrabalar vardı. Otomobili, arkadaşı kiralamış. Gece saat 03.00 gibi bize telefon geldi. Kaza olmuş diye. Önce Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıyorlar. Telefonla aradığımızda kimliklerin tespit edilemediği söylendi. İki kişinin öldüğü söylendi. Şoför olan sağ kurtulmuş." dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği 2. sınıfta okuyan Eren Aksoy, arkadaşı Berkan Tufan'ın (22) kullandığı ve kiraladığı iddia edilen 61 VR 225 plakalı otomobil ile Samsun'dan Ordu istikametine giderken Terme mevkiinde park halindeki 53 RK 2172 plakalı TIR' a çarpmış ve kazada Burak Çalışkan (22), Alper Ballı (21) ve Eren Aksoy (21) hayatını kaybetmişti.