Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Müftüsü Celal Sürgeç ve Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü’nün de katıldığı toplantıda Dulkadiroğlu Belediyesi’nin 4 yıllık hizmet süresi anlatıldı.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geride kalan hizmet sürecinde ilçeyi adeta yeniden inşa ettiklerini hatırlattı. Seçim sürecinde ortaya koydukları taahhütleri bir bir yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Okay, bu taahhütlerin yüzde 95’ini tamamladıklarını söyledi.
Programa katılan din görevlilerine teşekkür eden Başkan Okay, din görevlilerinin toplum içerisinde üstlendiği göreve de değindi. Bu görev çerçevesinde toplumun özellikle ahlaki konuda imarı ve inşası için din görevlilerine büyük sorumluluk düştüğünü aktaran Başkan Okay, bu noktada din görevlilerinin daima yanında olduğunu kaydetti.
Cami ve kuran kurslarına yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimiz günden bu yana bölgemizde bulunan cami ve kuran kursları için çeşitli çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de ibadethanelerimizin eksiklerini gidermek için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Ben bu anlamlı toplantıya katılan misafirlerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”