Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü öğretmen, 17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük Çatlı Köyü İlkokulunu boyadı. Okul boyama etkinliğine öğrenciler de yardım ederek katıldı.

Türk Eğitim Sen Siverek Şubesi tarafından 'Her Okul Bizimdir' projesi kapsamında başlatılan okul boyama etkinliklerinin sonuncusu olan 10. okul boyandı. Sendika üyesi öğretmenler ve gönüllü öğretmenlerden oluşan 25 kişilik ekip Siverek'e 30 kilometre uzakta bulunan 17 öğrencinin öğrenim gördüğü Küçük Çatlı Köyü İlkokulunu boyadı. Boyama etkinliğine, öğrenciler de yardım ederek katıldı.

Siverek Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada, "Her Okul Bizimdir Projesi kapsamında başladığımız okul boyama etkinliklerinin bu gün sonuncusu olan Küçük Çatlı İlk Okulunu boyadık. Ekim ayında ilkini boyadığımız okulumuzun bu gün 10.su ve projemizin de son okulunu olan Küçük Çatlı İlk Okulunu boyadık. Projemize katkılarından dolayı Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'a ve Fettahlı ailesinden Mustafa Fettahlı'ya teşekkür ederiz." dedi.

Köy sakinleri, bu anlamlı çabalarından dolayı gönüllü öğretmenlere teşekkür etti.