Kadına yönelik şiddet haberlerine bir yenisi de Pendik’te bir okulda meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu belirtilen bir anne, çocuklarını ziyaret etmek istedi. Okula gelen anne, eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralanan kadını, öğretmenler korumaya çalıştı.

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre Gebze’de oturan Leyla Ç. (27) Pendik Çamlık İlkokulu’nda okuyan iki çocuğunu ziyaret etmek istedi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu belirtilen Leyla Ç’nin okula geldiğini duyan Remzi Ç. haberi alır almaz soluğu çocuklarının okuduğu okulda aldı. Çift bir süre tartıştıktan sonra tartışma kavgaya dönüştü. Okul bahçesinde başlayan tartışma okul önüne kadar sürerken Remzi Ç. eşini bıçakla yaraladı.

Olayı gören öğretmenler talihsiz kadını okul binasına alarak korumaya çalıştı. Yaralanan Leyle Ç., olay yerine çağrılan ambulansla Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Leyla Ç’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, bıçaklama olayının ardından okul bahçesinde inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.