Çorum'da ders esnasında sınıfa girerek kız arkadaşını kaçırmak isteyen şahıs, babasının arkadaşının aracını izinsiz aldığı için hırsızlıktan tutuklandı.

Olay, Üçtutlar Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde meydana geldi.
14 yaşındaki F.E., kız arkadaşı G.S.'nin okuduğu liseye gitti. Öğretmenin derste olduğu esnada kız arkadaşının sınıfına tabanca ile giren F.E., dışarı çıkmasını istedi. Sınıftaki erkek öğrenciler tarafından tepki gösterilen şahıs, sınıfta bulunan B.Ç. ile S.D. isimli 2 öğrenciyi yanına alarak okuldan çıkarttı. Babasının arkadaşının aracını da çalan zanlı, aldığı 2 lise öğrencisi ile kayıplara karıştı.

Olayın polise bildirilmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, şahısla telefonda irtibat kurdu. Genci ikna etmek için uzun süre uğraşan polisler, şahsın yerini bildirmesi üzerine Amasya yolu üzerinde F.E.'yi gözaltına aldı. Çocuk şubeye götürülen zanlı ve kaçırdığı lise öğrencileri ifade verdi.

Mahkeme tarafından olay yerinden uzaklaştığı otomobili çaldığı belirlenen zanlı hırsızlık suçundan tutuklanırken diğer suçlardan serbest bırakıldı. F.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.