Ankara’da Özel Samanyolu Eğitim Kurumları’na yapılan polis baskınını protesto etmek için okul önüne gelen Nihal Özdemir, "Bu okullardan çıkan çocuklar kola bile içmiyor. Nasıl uyuşturucu olur, nasıl silah olur" dedi.

Özel Samanyolu Eğitim Kurumları’na yapılan polis baskınını protesto etmek için veliler ve vatandaşlar okula geldi. Okulda okuyan ya da görev yapan bir yakını olmadığını, sadece destek vermek için geldiğini belirten 65 yaşındaki Nihal Özdemir de yapılan baskına ve suçlamalara tepki gösterdi.

"Ben bir anneyim, fakat bu zulümler çok zoruma gidiyor. Biz din kardeşlerimizi birbirimize düşürmek isteyenleri kınıyorum, ayıplıyorum." diyen Özdemir, "Müslümanları Suriye haline getirecekler. Yazıklar olsun. Çırpınıyorlar, bu okullarda hiç bir şey bulamazlar. Ne bulacaklar? Bu okullardan çıkan çocuklar kola bile içmiyorlar. Bunlarda nasıl uyuşturucu olur, nasıl silah olur? Söyler misiniz siz bunu? Ayıp oluyor. Bu kadar okulları karalamak olur mu? Yeter artık! Bu zulüme biz dayanamıyoruz artık. Dua ediyoruz, ama bunları yapanların sonu geldi artık. Çırpınıyorlar. Battılar artık battı. Gemi battı, gidiyorlar. 'Nuh'un Gemisi' gibi şeye çıkacağız biz inşallah. Allah bizlerin yardımcısı olsun. Doğudaki ölen yavrularımız da bizim yavrularımız. Oralara neden bakılmıyor? O kadar bombaları silahları oralara koydular. Neredeydi hükümet o zamana kadar? Şimdi mi sesi çıktı? Onlar orada yığınak yaparken, bütün millet 'orada yığınak yapılıyor' diye bağırdı. Niye uyanmadı? Şimdi mi aklına geldi? Şimdi onları orada bırakıp, burada okullarımızı bakıyor. Terbiyesizlik, imansızlık. Eğer imanı olan birisi bu şekilde yapmaz." ifadelerini kullandı.

KOLA İÇMEYEN ÇOCUKTA SİLAH, UYUŞTURUCU OLUR MU?

"Terör örgütü suçlaması var, siz burada bir terör örgütü gördünüz mü?" sorusu üzerine Nihal Özdemir, şöyle konuştu: "Buradaki çocuklar da öğretmenler de pırıl pırıl. Sigara yok, içki yok, kumar yok. Kola içmeyen bir çocukta ne olabilir? Bunda silah, uyuşturucu olur mu? O kendi yerlerinde arasın. Burada ayakkabı kutularımız da çıkmaz. Onlar kendi kutularını kasalarını araştırsın. Onları örtmeye çalışıyorlar. Ama örtemezler çıkacak hepsi elbette.

Allah'ım milletimizi devletimizi selamete çıkarsın. Bizim dileğimiz o. Kardeşiz hepimiz. Kürdü, Türkü, Çerkez'i, Laz'ı, Alevi'si diye bir şey yok. Peygamber Efendimiz (sas) böyle mi dedi? Hiç ayırt etti mi? Ama ben şunu söylemek istiyorum; büyük tarikatlar, zatlar hiç sesini çıkarmıyor, ayıp oluyor. Böyle bir Müslüman kardeşine arka çıkması lazım. Öldürsün, yaksın biz şehit oluruz. Onlar da cehennemde yanar. Ötede cevabını verecekler. Zalimin cehennemi var. Haklının da cenneti vardır.

DEVLET OKULLARINI PİSLİK GÖTÜRÜYOR

Öğretmenlerin çocuklara anne baba gibi yaklaştığını dile getiren Özdemir, devlet okullarında böyle birşeyin olmadığını belirtti. Nihal Özdemir, "Devlet okullarını neden böyle aramıyor, bakmıyor, incelemiyor. Orada çocukların başına lavabo düşüyor ölüyor da hiç kimse bana mısın demiyor. Devlet okullarını pislik götürüyor. Şimdi buradaki bu güzel okullarımıza neden baskı yapıyorlar? Yeter artık, bitsin bu zulüm. Utansınlar artık!.

Bizleri yıldıracaklar, biz yılmayız. Dik dururuz, 'elif' gibi dik duracağız. Yok eğilmeyiz. Bir tek Allah'a boyun eğeriz. Allah'a boyun eğeriz, kullara boyun eğmeyiz." şeklinde konuştu.

NAHİDE TÜRKYILMAZ: REZA'LARIN ÖNÜNE YATACAK KİŞİLER BURADA YETİŞMEZ

İlkokul mezunu olduğunu söyleyen ve yoğun bakımda yatan hastasını bırakıp okula destek için geldiğini söyleyen Nahide Türkyılmaz ise "Bu okullarda Reza'ların önüne yatacak kişiler yetişmez. 4 gün önce kız kardeşim trafik kazası geçirdi komada yatıyor, herkesten acil şifalar için dua istiyorum. Hastanede TRT açıktı alt yazı geçiyor; 'paralel yapının okullarına baskın' diye yazdı. Ben de arkadaşlara 'bizim okulları Bremen Mızıkacıları basmış. Ben oraya gidiyorum' dedim. Deveye sormuşlar 'neren eğri' diye. 'Nerem doğru ki' demiş. İnançlı işadamlarını basıyorlar birşey bulamıyorlar. Gazete basıyorlar birşey bulamıyorlar. Bremen Mızıkacıları burayı bastı hiçbir şey bulamazlar.

Burada ana kuzusu yetişir, Allah dostu yetişir, burada vatan evladı yetişir. Reza'ların önüne yatacak kişiler burada yetişmez. Reza, köşküne ek yaptı, orası duruyor, Reza bize bakıyor okulun duvarını yıkıyorlar. Bu vatandaşın da uyanması lazım. Televizyonlardan izliyor o kadar. Biraz duyarsızlar. Ben sivil toplum kuruluşlarına çok kızıyorum" diye konuştu.