Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nün talepleri doğrultusunda Melikgazi Belediyesi'nce Ağırnas’ta mülkiyeti belediyeye ait eski garaj binası, olası doğal afet durumlarında kullanılması için tahsis edildi.

Melikgazi Belediyesi olarak, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğini önemsediklerini ve her alanda yapılan yatırımlara kanunlar çerçevesinde destek olduklarını hatırlatan Başkanvekili Serdar Altuntuğ, "Belediye olarak vatandaşların refahı ve mutluluğu için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunları yaparken, hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde, vatandaşların merkeze gelmelerinden ziyade hizmeti yerinde almaları için diğer kurum ve kuruluşlarca yapılan çalışmalara da destek oluyoruz. Şu ana kadar sağlık, emniyet ve müftülüğün birçok isteğini meclisimizden karar alarak yerine getirdik. Ayrıca sağlık alanında yaptığımız en önemli yatırım olarak, Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe mahallelerine yaptırmış olduğumuz Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil istasyonları olmuştur. Tesislerimiz şu anda hizmet vermeye başlamış, vatandaşlarımızın en önemli isteklerinden birisi yerine getirilmiştir." dedi.

İl Sağlık Müdürlüğünün talepleri doğrultusunda Ağırnas Mahallesi'nde daha önce belediye garajı olarak kullanılan kapalı alanının 10 yıl süre ile tahsis edildiğini belirten Başkanvekili Serdar Altuntuğ, kamu kurum ve kuruluşlarına bu tür hizmet ve yatırım desteği verilmeye devam edeceğini kaydetti. Başkanvekili Altuntuğ, hiçbir zaman istenmeyen ancak her zaman hazır olmamız gereken olası afet durumlarında kullanılması için tahsis edilen tesisin zaruri olan malzemelerin korunabilmesi amacı ile depo olarak kullanılmasının sağlanacağını sözlerine ekledi.