Esenyurt'ta babası Cenap T. tarafından öldürüldüğü iddia edilen Aslıhan Zeynep T.'nin bir de erkek ikiz kardeşi olduğu ortaya çıktı. T. çiftinin ölen 2 kızının dışına Aslıhan'ın ikizi ile birlikte 3 erkek çocuklarının bulunduğu ve hayatta oldukları öğrenildi.

Esenyurt'ta babası Cenap T. tarafından, öldürüldüğü iddia edilen 6 aylık Aslıhan Zeynep T. adlı bebeğin bir de erkek ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Teyzesi Ö.T.'nin ihbar etmesi üzerine öldürüldüğü ortaya çıkan Aslıhan bebekten önce baba Cenap T.'nin, 2 yıl önce yine 6.5 aylık olan Beyza isimli bir kız çocuğunu daha öldürdüğü öne sürülmüştü.

Teyze Ö.T., verdiği ifadesinin ardından bebeğin annesi olan kardeşi Elif T. ile birlikte 'Suçu gizleme' suçlamasıyla adliyeye sevk edilmişti.

Öte yandan T. çiftinin, ölen Beyza ile Aslıhan Zeynep'in dışında birisi Aslıhan'ın ikizi toplam 3 erkek çocuklarının daha bulunduğu ve hayatta oldukları öğrenildi.

İki öz kızını 2 yıl ara ile öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen baba Cenap T. ise sevk edildiği adliyede verdiği ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.