İzmir’de bindikleri taksinin şoförü Mustafa Güngör’ü (50) bıçaklayıp öldüren ve cenazesini gölete atmak için Kütahya’ya giden F.G. (23) ve N.G.’nin (22), polisin şüphesi üzerine yakalandığı ortaya çıktı.

Ticari taksi şoförü Güngör, darp edilerek öldürüldü ve taksinin bagajına koyularak sulama göletine atılmak amacı ile Kütahya’nın Pazarlar ilçesine götürüldü. Polis ekipleri, burada 35 T 7521 plakalı taksiyi takibe aldı. Göletin yanına gittikleri sırada polis ve jandarma ekipleri, elbiselerinde kan izleri olan zanlıların üzerinde arama yaptı. Ardından taksinin bagajını açan polis, bir erkek cesedi buldu. Ölen kişinin, İzmir’deki Çardak Taksi Durağı'na bağlı çalışan Mustafa Güngör olduğu belirledi.

Gözaltına alınan ve suçlarını itiraf eden zanlılar F.G. ve N.G.’nin, gece birahanede eğlendikten sonra müşteri gibi Güngör’ün kullandığı taksiye bindiği saptandı. Takside henüz belirlenemeyen biri sebeple yaşanan tartışma sonucunda zanlıların, Gürgör’ü dövdüğü ve boynundan bıçakladığı ortaya çıktı. İzmir’de oturan iki zanlının, cesetten kurtulmak için memleketleri olan Kütahya’ya kadar gittiği tespit edildi. İki çocuk babası Mustafa Güngör için yarın cenaze töreni düzenlenecek.