Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Hakkı Suha Okay, 'Önce Türkiye' sloganı ile elini taşın altına koyan partisinin seçimlerde başarılı olacağına inandığını belirtti.

CHP Karaman İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Okay, 1 Kasım seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin 'Önce Türkiye' sloganı ile yola çıktığını hatırlattı. 1 Kasım seçimlerinde Karaman’ı önceki seçimlere göre çok daha farklı bir noktaya taşıyacaklarına inandığını ifade eden Okay, şöyle konuştu: "Her şeyden önce elini taşın altına koyan ve 'Önce Türkiye' diyen Cumhuriyet Halk Partisi başarılı çıkacak. Tabi Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi başarılı olacağı gibi Karaman’da da bu başarıyı bekliyoruz, umuyoruz ve gözlemliyoruz. Karaman geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi'ne güçlü bir şekilde destek veren bir ilçemizdi. Sonra ilimiz oldu. Ama Karaman’ı açıkçası önceki seçimlere göre çok daha farklı bir noktaya taşıyacağız. Yani 2002-2007 gibi olmayacak Karaman. Karaman’da biz başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Bunu ben partili arkadaşlarımla yapmış olduğum temaslarda gözlemledim. Karaman’da sorumluluk üstlenen tüm partililerin fedakarca ve iktidar umuduyla çalışmalarını gözlemiyorum."

CHP Karaman il binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Parti Meclis Üyesi Ahmet Ertuğrul, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, İlçe Başkanı Onur Irgat ve partililer ile basın mensupları katıldı.