Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Cahit Nakıboğlu, Suruç ilçesinde meydana gelen saldırı için “Masum canlara acımasızca kıyan, terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.

Nakıboğlu, yaptığı yazılı değerlendirmesinde Türkiye’nin birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşamasına ve daha çok ve nitelikli üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracat hedeflerine yönelik olan hain saldırıda hayatını kaybedenler için acının sonsuz olduğunu belirtti.

Çevredeki pek çok ülkede yaşanan kargaşa ve terör ortamına Türkiye’nin de çekilmek istendiğine işaret eden Nakıboğlu, “Menfur saldırı karşısında millet olarak sağduyulu davranarak, bu saldırıyı planlayan karanlık güçlerin emellerine ulaşamayacaklarını göstermeliyiz. İnanıyorum ki büyük ve güçlü devletimiz bu saldırıyı planlayan, yardım yataklık edenleri en kısa sürede bulacak ve yüce Türk adaletinin önüne çıkararak, hak ettikleri cezayı verecektir. Allah’tan milletimize ve patlamadan zarar görenlerin yakınlarına, sabır ihsan etmesini diliyor, milletimizin başı sağ olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.