Çorum’un Kargı ilçesinde ormanlık alanda biri kadına ait 2 ceset bulundu. Bir haftadır kayıp oldukları öğrenilen şahısların el ve ayaklarının bağlanarak tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Alınan bilgiye göre olay, Kargı-Tosya karayolu üzerinde bulunan Pelitcik köyü yakınlarında meydana geldi. D-100 karayolunun kenarındaki ormanlık alandan geçen bir çoban, iki ceset görerek durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, elleri arkadan bağlanmış ve tabancayla öldürülmüş biri erkek iki cesetle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cesetler Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

TÖRE CİNAYETİ ŞÜPHESİ

Kim veya kimler tarafından öldürüldükleri henüz tespit edilemeyen cesetlerin Samsun nüfusuna kayıtlı Murat Yılmaz’a(20) ve Batman nüfusuna kayıtlı Özlem Aydın’a(25) ait olduğu belirlendi. Şahısların bir haftadır kayıp olduğu öğrenildi. Jandarma, infazın töre cinayeti nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.