Afyonkarahisar Özel Osmanbey Koleji tarafından tarafından düzenlenen ‘4x4 ödüllü yarışma’ ya 85 okuldan binin üzerinde öğrenci katıldı.

Afyonkarahisar merkez ve ilçeleri 4. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, eğitim-öğretim seviyelerinin gelişimine katkıda bulunmak ve bilimsel düşünce alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödül verildi. 85 okuldan bin 100 öğrencinin katılımıyla iki seansta yapılan yarışmaya öğrencilerin olduğu kadar velilerin de ilgisi oldukça yoğundu. Ödül töreninde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

    Ödül töreninde bir konuşma yapan Osmanbey Koleji Müdürü Ertan Parmak, onur duydukları günlerden birini yaşadıklarını, geleneksel olarak düzenledikleri bu yarışmaya katılımın her geçen yıl fazlalaşarak devam ettiğini söyledi. Parmak, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde 85 okuldan toplamda bin 100 öğrencinin katıldığı bu büyük organizasyonun okula duyulan güven ve itimadı bir kez daha perçinlediğini anlattı.

Parmak, “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimiz ile onları yetiştiren okul ve öğretmenlerini gönülden tebrik ediyorum.” dedi. Yarışmada ilk 10 öğrenciye 1 gram altınla birlikte ilk 3 öğrenciye altın madalya, 4-6 arasına gümüş madalya 7-10 arasındakilere bronz madalya 11-25 arasındakilere mansiyon madalyası verildi.