Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 15 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Sultan Göl'ün cesedi köylüler tarafından bulundu. Bu gün sabah 09.30 sıralarında küçük Sultan'ın cansız bedeni suya düştüğü yerin 2 kilometre aşağısında Sabun Çayı kenarında bulundu.
Düziçi’ne bağlı Yeşilyurt (Zindağı) köyünde oturan Osman Göl, 15 gün önce 80 ES 790 plakalı otomobiliyle Sabun Çayı'ndan geçerken araç arıza yaptı. Yardım çağırmak için küçük kızı Sultan'ı arabada bırakıp yardım almak için gittiği köyden 5-6 dakika sonra bir traktör ile geri dönen Göl, arabasının kapısının açık olduğunu ve kızının da içeride olmadığını görünce duruma jandarmaya bildirdi. Tüm arama çabalarına rağmen minik kızını bulamayan baba Göl'ün yardım istemesi üzerine jandarma özel harekat timi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı ve Kara Kurtarma Polisleri ile 112 Acil Servis ekipleri bölgeye sevk edildi.

İlk günkü aramalarda küçük kızın kaybolduğu yerin 50 metre yakınında terliğini bulan ekipler, arama sahasını genişletti. Düziçi Belediyesi ekipleri ile köylülerin de destek verdiği aramalarda dalgıç polisler Sabun Çayı'nda, diğer ekipler çayın kenarındaki ormanlık alanda arama yaptı. Ancak tüm arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Son üç gündür ise arama çalışmalarına, Airtango Studio Hava Fotoğrafçılığı ve Görüntüleme Sistemleri olan firmadan destek istendi. Firma yetkilileri, sosyal proje olarak, havadan görüntüleme sistemleri olan multikopter ile arama tarama faaliyetlerine katıldı. 3 guruptan oluşan 30 kişilik Osmaniye ve Adana arama kurtarma ekibi, 5'er kişiden oluşan Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı 4 dalgıç ve Adana Afet Acil Durum Arama Kurtarma Birliğinin 5 kişilik sualtı ekibi, 15 kişiden oluşan Jandarma Özel Harekat Timi ile vatandaşlar katıldı. Ekipler arama çalışmalarının sonlandırıldığı 15'inci günde, su altından, havadan ve karadan sabun çayının döküldüğü berke barajında, Sabun Şelalesi’nde ve 15 kilometrelik alanda son kez bir arama tarama yapıldı ancak bir ize rastlanılamadı. Bir sonuç alamayan ekiplerin aramayı sonlandırmasının ardından, bu gün sabah 09.30 sularında ise küçük Sultan' in cansız bedeni suya düştüğü yerin 2 kilometre aşağısında köylüler tarafından bulundu.