Osmaniye'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda yolun kaygan olması nedeni ile 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza akşam saat 18.30 sıralarında E 90 otoyolu Dervişiye köyü Mamure Tren İstasyonu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Osmaniye yönüne seyir halinde olan 31 yaşındaki Hüseyin Şengül yönetimindeki 21 TJ 446 plakalı otomobil, havanın yağışlı olması nedeni ile kayganlaşan yolda, aynı istikamette ilerleyen 31 yaşındaki İsmail Baştemur idaresindeki 80 DR 918 plakalı araca kayarak arkadan çarptı. Kaza sonrası İsmail Baştemur hafif şekilde yaralandı.

Bu sırada 44 yaşındaki Mustafa Şimşek, 06 AB 471 plakalı otomobili ile Osmaniye yönüne seyir halindeyken, yağmur nedeni ile yol üzerinde maddi hasarlı kaza yapan araçları geç fark etmesi nedeni ile fren yaptı. Aynı istikamette arkadan gelen 27 yaşındaki Mehmet Yaba yönetiminde bulunan 31 PY 490 plakalı araç Mustafa Şimşek'e ait otomobile arkadan çarptı. Aynı şekilde aynı istikamette ilerleyen 50 yaşındaki Mustafa Nalbantoğlu yönetimindeki 01 AJ 390 plakalı otomobil de Mustafa Aba'nın otomobiline arkadan çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada Mustafa Yaba ve aracında yolcu olarak bulunan yengesi 28 yaşındaki Mencim Yaba hafif şekilde yaralandı. Kazaya karışan diğer araçların sürücüler ise yara almadan kurtuldu.

Kazada yaralananlar 112 ambulansları ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.