Göreve başladığı günden bu yana sık sık aile ziyaretleri yapan Osmaniye Valisi Kerem Al, Ramazan ayında da ziyaretlerine devam ederek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vali Al, halkın yaşadıkları zorlukları dinleyerek çözüm için yardımcı oluyor.

Evlerine misafir olduğu ailelerle sohbet eden ve aile bireyleri ve ailenin yaşadığı koşullar hakkında detaylı bilgi alan Vali Kerem Al, ailelerle yaptığı görüşmeler neticesinde, tüm ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan nakit ve gıda yardımı yapılması hususunda talimat verdi. Ziyaret sırasında tüm ailelere gıda paketi, çocuklara ise yer fıstığı şekerlemeleri verildi.

Ziyaretlerinin ardından konuşan özellikle Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali Al, “Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak istedik. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.