Osmaniye'yi Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden Osmaniyespor'da transfer çalışmalarının devam ettiği ve son olarak 7 futbolcunun daha renklerine bağlandığı belirtildi.

Kulübün kurumsallaşması ve başarılı bir sezon geçirmesi için yönetim kurulu ve teknik heyetin büyük çaba harcadığını belirten Basın sözcüsü Osman Turunç, takımda, teknik heyetin talepleri doğrultusunda transferlerin sürdüğünü belirterek, "Osmaniyespor'un daha üst liglerde mücadele etmesi gerekmektedir. Bu kapsamda Murat Teke başkanlığındaki yönetim kurulu ve teknik heyet yoğun bir çaba harcamaktadır. Bölgesel Amatör Ligi iyi tanıyan bir teknik ekibimiz var. Şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarımız sürmektedir.” dedi.

İç ve dış transferlerin bir an önce tamamlanmasının beklendiğini anlatan Turunç, “Takımımız Niğdespor’dan sağaçık Resul Ekrem Turan, Vefaspor’dan ön libero orta saha oyuncusu Ali Korkmaz, Kütahyaspor’dan sağaçık Ahmet Kılıçaslan, Kahramanmaraşspor’dan sağbek Cihan Can Yiğit, Niğdespor’dan stoper Murat Demirezen, forvet arkası Erdi Balcı, Kadirli Belediyespor’dan forvet Volkan Aka’yı sarı yeşilli kadromuza kazandırdık.” diye konuştu.

Turunç, iç transferde de takım kaptanı Ahmet Çenet, Memiş Can Küçükkurt, Abdurrahman Çubukçu ve Sadi Öztürk ile sözleşme imzalandığını belirterek transferlerin devam edeceğini sözlerine ekledi. Turunç, takım kaptanı Ahmet Çenet’in boş mukaveleye imza atarak örnek bir davranış sergilediğini ifade etti.