Aydın’da otobanda, yolu ayırmak ve kapamak için kullanılan beton bariyere çarpan ve takla atan özel otoda bulunan 4 genç yaralandı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araçtan yaralılar 112 ve 110 ekiplerince kurtarıldı. Yaralıların yerlere dağıldığı kazada, iki yaralı da ters dönen aracın içerisinde kaldı. Yaralılar, ambulanslarla Aydın’daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza, akşam 18.00 sıralarında Aydın İzmir otoyolu Muğla çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer Öden’in kullandığı 35 KC 7050 plakalı özle oto, otoyolda kapalı yola girdi. Çıkışta da yolu kapatan beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atarken, aracın önü hurdaya döndü. Araçta bulunan sürücü Muzaffer Öden, Akif Günaydın, Muammer Şenses ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kazazedelerin vücutlarının değişik yerlerinde yaralar ve kırıklar olduğu öğrenildi. Yaralılar ters dönen aracın içinden 112 ve 110 ekipleri tarafından çıkarıldı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 4 yaralı, Aydın Efeler ilçesinde hastanelere kaldırıldı. Yaralıların, takla atan araçtan çıkarılması sırasında acıdan bağırarak görevlilere adeta yalvardıkları kazada, gençlerin, kapalı olan yoldan çıkmak isterken görmedikleri beton bariyere araçlarıyla çarptıkları öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.