Esenler’deki Büyük İstanbul Otogarı’nda eski ve yönetim arasındaki kavgada silahlar konuştu. 7 kişinin yaralandığı olayda 9 kişi gözaltına alındı. Polisler bir uzun namlulu silaha el koydu.

Olay Otogar’daki yönetim katında saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; eski yönetim ve yeni yönetim arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası taraflardan birisi yanlarında getirdiği uzun namlulu silahla ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekle ateş ettiği belirtilen şahıslar karşı taraftakileri yaraladı. Çıkan kavgada silahtan çıkan kurşunla biri ağır 7 kişi yaralandı. Olayda 9 kişi de gözaltına alındı.

Olay sonrası çok sayıda polis olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Çevik kuvvet polisleri başka kavgaların yaşanmasının önüne geçmek için de önlem aldı. Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) da hazır da bekletildi.

Çıkan kavgada çok sayıda kişinin yaralandığını belirten vatandaşlar, bir kişinin ağır yaralandığını ifade etti. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.