Küçükyalı'da otomobili ile makas atarak ilerleyen dikkatsiz sürücünün kullandığı otomobil, durağa daldı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi ağır şekilde yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay akşam saatlerinde E-5'te meydana geldi. İddiaya göre Cihan Çelik'in kullandığı 34 JF 8107 plakalı özel otomobil, Maltepe yönüne makas atarak ilerlediği sırada kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, Altıntepe üst geçidindeki durakta bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kaza sırasında Serap Us isimli kadın, otomobil ile üst geçidin merdivenlerine sıkışarak feci şekilde can verdi. Yaralanan diğer 2 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Serap Us'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eşinin ölüm haberini alarak olay yerine gelen Serap Us'un kocası da gördüğü korkunç manzara karşısında fenalık geçirince olay yerindeki bir ambulansa alınarak müdehale yapıldı. Serap Usu'un olay yerine gelen arkadaşı da gözyaşlarını boğuldu.

Kazanın ardından sürücü Cihan Çelik, polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatığı öğrenildi.