Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile ters yönden ilerleyen plakasız ve ön farları çalışmadığı iddia edilen motosiklet çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Hasan Şahin ve Cengiz Arı kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Kaza, dün gece 23.40 sıralarında Vakıfköy Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Yasin Aruk'un (29) kullandığı 16 NCF 89 plakalı otomobil, ters yönde ilerleyen Hasan Şahin (31) idaresindeki motosikletle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi hafif yaralandı, motosiklet sürücüsü Hasan Şahin ve arkasında bulunan arkadaşı Cengiz Arı metrelerce fırlayıp ağır yaralandı. Ağır yaralanan Şahin ve Arı, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı gençler yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Motosikletli gençlerin alkollü olduğu iddia edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan otomobil sürücüsü Yasin Aruk'un "Motosikletin farları yanmıyordu, karanlıkta görmedim. Zaten ters yönden geliyorlardı." dediği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.