NİĞDE (AA) - MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, partilerinin Türkiye'de milletvekili sayısını artırarak, büyüyen bir parti olduğunu gösterdiğini söyledi. 

Güngör, parti binasının balkonundan yaptığı konuşmada, MHP'nin bu seçimlerde iyi bir başarı elde ettiğini belirtti.

Bu başarının istedikleri düzeyde olmadığını vurgulayan Güngör, "Yapılacak en yakın seçimlerde MHP'yi birinci parti yapmak için elimizden geleni yapacağız, gereken gayreti göstereceğiz. Niğde teşkilatı, başarılara susayan, başarıyı her zaman hak eden bir parti oldu. Bugünden sonra MHP 'benlerin partisi' değil 'bizlerin partisi' olmuştur. Önümüzdeki seçimlerde hem yerelde hem genelde tekrardan özlediği günlere kavuşacaktır" dedi.

Güngör, Niğde teşkilatı olarak yapılan seçimin hayırlara vesile olmasını istediklerini belirterek, "MHP, Türkiye'de milletvekili sayısını artırarak, büyüyen bir parti olduğunu göstermiştir. Niğde'nin istediği ve arzuladığı noktaya hep birlikte gelmek için söz vermiştik. Bugün o sözü vermenin mutluluğunu yaşamaktayız" diye konuştu.

Öte yandan, İmam Hatip Meydanı'ndaki MHP İl Teşkilatı önünde toplanan partililer, milletvekili çıkarmanın mutluluğunu coşkuyla kutladı.