Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu otomobil su kanalına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 kara yolu üzerinde bulunan Köseköy Işıklar mevkiinde meydana geldi. Ali Ulus idaresinde olan ve içerisinde eşi Sunay Ulus ile kayınvalidesi Hatice Daşdemir’in bulunduğu 41 ST 515 plakalı otomobil, Suadiye’den İzmit istikametine giderken, sürücünün iddiasına göre başka bir aracın kendisini sıkıştırması nedeniyle kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı. Aracın kaldırıma çarpması ile jant kapağı ve bazı parçaları etrafa saçıldı, daha sonra da su kanalına uçtu.

Otomobilden fırlayan parçalardan biri yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Emine Yıldırım’a çarptı. Emine Yıldırım hemen hastaneye kaldırıldı.

Araçta bulunanlar ise su kanalında araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenler yardıma koştu. Bir yandan da polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları çıkarttı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri sonrasında Kocaeli Devlet ve SEKA Devlet hastanelerine sevk edildi. Olay yerinde kalp masajı ile hayata döndürülen Hatice Daşdemir hastanede yaşamını yitirdi. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.