Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yolculardan biri otomobilden fırlayarak ağaçta asılı kaldı.

Bursa istikametinden Çanakkale'ye giden Ferdi Akgün yönetimindeki 17 RC 199 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı şehirlerarası otogar karşısında takla atarak yoldan çıktı. Yaklaşık 50 metre takla atan araç hurdaya döndü. 2 kişi fırlayarak dışarı çıktı. Dışarı fırlayanlardan biri ağaçta asılı kaldı, diğeri ise ağır yaralı olarak ağaçlar arasına düştü.

Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans gönderildi. Görevliler ağaçta asılı kalan kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaralı kişi, ağaçtan indirilerek ambulansa bindirildi. İtfaiye ve polis ekipleri ağaçta asılı kalanı kurtardığı sırada sağlık görevlileri araçtan fırlayan diğer yaralıya kalp masajı yaptı. Her üç yaralı da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören Abdurrahim Erişkin, aracın arkasından gelmekte olduğunu ve çok hızlı olduğunu belirterek, aniden yoldan çıktığını söyledi.