Bayrampaşa'da aracının altına aldığı cesetle trafikte seyreden otomobilin sürücüsü, diğer sürücülerin ikazıyla durdurabildi. O halde yaklaşık 5 kilometre yol kat eden sürücü, durduğunda karşılaştığı manzara ile şoka girdi. Araç sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza 03 TEM bağlantı yolu Aksaray istikametinde 20.30 sıralarında meydana geldi. Otogardan Aksaray istikametine ilerleyen sürücüler, 34 SJ 559 plakalı otomobilin altında sallanan eli fark edince sürücüyü uyarıp durdurmak istedi. Otomobili içerisinde yüksek sesle müzik dinlediği belirtilen sürücü Sezer D. ise uyarıları fark etmeyip yoluna devam etti. Zeytinburnu anıt mezar önüne kadar yaklaşık 5 kilometre boyunca o halde devam eden sürücü, aracının önü kesilen diğer sürücüler tarafından durduruldu. İkaz üzerine aracının altına bakan Sezer D., gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Otomobilinde herhangi bir çarpma izine rastlanılmayan Sezer D., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sezer D.'yi durduran görgü tanıkları yaşananları, "Otogar istikametinden biz geliyorduk. Geride köprünün ortasında bir kaza olmuştu belliydi zaten. Ben aracın altında bir el fark ettim. Ceset olduğunu anladım. Arkadaşı burada fark ettik zor durdurduk." sözleriyle aktardı.

Oğlunun kazayla bir ilgisinin olmadığını aktaran Sezer D.'nin babası ise "Bakın şu araçta hiçbir şey yok. Bu araç çarpmış olsa araçta ezik olur. Çocuğum süratli gelmiş sanırım görmeyerek aracın altına almış. Arabada herhangi bir şey yok. Başkası vurmuş kaçmış. Kendisi benim oğlum." şeklinde konuştu.

Otomobil altında sıkışan ceset, otomobil çekici ile kaldırıldıktan sonra çıkarıldı. Olay Yeri İnceleme polislerinin delil çalışması yaptığı ceset üzerinden kimlik çıkmadı. Ölen kişinin yaşlı bir erkeğe ait olduğu görüldü.

İşlemlerin ardından ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis kazanın meydana geldiği güzergahta bulunan bir başka plaka ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.