Karübük’ün Yenice ilçesinde kullandığı otomobil ile Filyos Irmağı'na uçan öğretmen Ökkeş Şimşek ile eşi öğretmen Serpil Şimşek hayatını kaybetti. Kaza sırasında otomobilde bulunduğu düşünülen çiftin çocukları Muhammed Emin'i (4) ise dalgıç ekipleri ırmakta arıyor.

Olay, sabah saatlerinde Karabük-Zonguldak karayolu Örenköy mevkiinde meydana geldi. Zonguldak'tan Karabük istikametine giden Ökkeş Şimşek’in kullandığı 67 VP 356 plakalı otomobil, Örenköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak Filyos Irmağı'na uçtu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen İl AFAD ekiplerine bağlı dalgıçlar ırmağa girerek inceleme yaptı.

Otomobil kepçe yardımıyla ırmaktan çıkartıldı. Sürücü Ökkeş Şimşek (31) ve eşi Serpil Şimşek’in (30) hayatlarını kaybettiği belirlendi. Otomobilden çocuklarına ait eşyalar çıktı. 4 yaşındaki çocukları Muhammed Emin’in otomobilde olma ihtimaline karşı dalgıçlar aramalarını sürdürüyor.

Ökkeş Şimşek’in Zonguldak Çaycuma Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yaptığı, eşi Serpil Şimşek’in ise Şehit Hasan Yağlı Ortaokulu'nda anaokulu öğretmeni olduğu bildirildi.