Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Oy versin vermesin, tüm hemşehrilerimin bundan sonra Ankara’da bir kapısı var. Biz halktan kopmak için değil, halka hizmet etmek için bu yola çıktık." dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Selçuklu Mahallesi sakinleriyle iftar yaptı. Selçuklu Mahallesi Katık Sokak sakinleri, milletvekili seçildikten sonra da Arık’ın halkın içinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Arık da halktan kopmak için değil, halkın vekili olmak için yola çıktıklarını vurguladı.

CHP milletvekili Çetin Arık, yemin töreninin ardından döndüğü Kayseri’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu Felahiye ve Özvatan CHP ilçe örgütlerine teşekkür ziyareti yaptı. Partililerin ve vatandaşların görüş ve önerilerini alan Milletvekili Arık, "İktidarda ya da muhalefette olalım, sizlerin oylarınızı helal ettirmek için gayret edeceğim. Her koşulda Türkiye’nin çıkarlarını koruyacağım. Ben birilerinin değil halkın milletvekiliyim. Sık sık sizlerle bir araya gelerek, görüş ve önerilerinizi alacağım. Gördüğünüz bir eksiklik ya da yanlışlık olduğunda beni eleştirin. Sizin görüş ve önerileriniz başım gözüm üstüne." diye konuştu.

'SEÇİMDEN SONRA UĞRAMAZSINIZ'

Örgütleri ziyaretinin yanı sıra yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Arık, vatandaşların seçimden sonra da halkın arasında olmasını şaşkınlıkla karşılayan vatandaşlara, "Seçim öncesi bize hep, ‘Seçimden sonra uğramazsınız” diyerek eleştiri getirmiştiniz. Biz seçimden sonra da geldik, bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz." dedi. Milletvekili Arık, ilçe ziyaretlerinin yanı sıra Büyüktuzhisar ve Kululu’da taziye ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Milletvekili Arık, ilçe ziyaretlerinin ardından akşam da Selçuklu Mahallesi’nde bir iftar yemeğine katıldı. Selçuklu Mahallesi Katık Sokak sakinlerinin geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine katılan Arık, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Mahalle sakinleri siyasetçilerin seçimden sonra halktan koptuğunu belirterek, Arık’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Arık da halktan kopmak için değil, halkın vekili olmak için yola çıktıklarını vurgulayarak, "Oy versin vermesin, tüm hemşehrilerimin bundan sonra Ankara’da bir kapısı var. Biz halktan kopmak için değil, halka hizmet etmek için bu yola çıktık. Ben ilk kez gurbete çıkıyorum. Ankara’da gurbette olduğumu hissettirmeyin." şeklinde konuştu. Arık, ev sahipliği yapan Muzaffer Uçar ve tüm mahalle sakinlerine sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

'BEN İKRAMİYE Mİ İSTİYORUM'

Emekli bir mahalle sakini ise CHP’nin hükümet ortağı olması gerektiğini vurgulayarak, "Ben anlaman, Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Ben emekliye söz verdiğiniz ikramiyeyi istiyorum." dedi.

Milletvekili Arık, vatandaşa, hükümet olmak için hükümet olmayacaklarının altını çizerek, "Hükümet olursak elbette öncelikle seçim meydanlarında halkımıza söz verdiğimiz vaatlerimizi yerine getireceğiz. İlkelerimizden ödün vermeden Türkiye’nin önünü açmak için ne gerekiyorsa CHP olarak onu yapacağız." cevabını verdi.