8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın koruma müdürlüğünü yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, "KCK Güneydoğu'da polisiyle, adliyesiyle, vergi dairesiyle, kaymakamı ve valisiyle kurulan Kürdistan devletidir. Yıllardır bizi uyutuyorlar." dedi

Başkan Musa Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Ali Demir'in düzenlemiş olduğu birlik beraberlik yemeğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Öztürk, Güneydoğuya 'KCK' adı altında bir Kürt devleti kurulduğunu vurguladı.

Kozan'da SODES Düşler Alemi Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa MHP Adana milletvekili adayları, il yönetim kurulu üyeleri, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Uzun yıllar devlet kademisinde önemli görevlerde bulunan ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın koruma müdürlüğünü yürüten Başkan Musa Öztürk, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Türkiye'nin varoluş seçimi olduğunu söyledi.

Hükümetin yıllardır milleti uyuttuğunu ifade eden Öztürk, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu Türkiye'nin varoluşu ya da yokoluş seçimidir. Herkesin bu seçimi çok ciddiye alması lazım. Ülkenin bir tarafı bölünmüş durumda. Uzun süredir ağızlarında sakız gibi çevirdikleri bir KCK söylemi var. Sorduğum kişilerin yüzde 99'u KCK'nın ne olduğunu bilmiyor, çünkü açılımı kimseye söylenmedi. Şehir yapılanması deyip geçiştiriyorlar. KCK'nın ne olduğunu ilk defa ben telaffuz ettim. KCK Güneydoğu'da polisiyle, adliyesiyle, vergi dairesiyle, kaymakamı ve valisiyle kurulan Kürdistan devletidir. Yıllardır bizi uyutuyorlar. Ayrıca şimdi utanıyorlar, yazamıyorlar ama daha düne kadar elektrik faturalarından kayıp kaçak bedeli altında kesinti yapılıyorlardı. Bu neyin kaybı, neyin kaçağı? Orada kimse su ve elektrik parası ödemiyor. Her gün bize küfüredecekler, ağza alınmayacak hakaretler edecekler, biz de onların elektrik su paralarını ödeyeceğiz. Böyle devlet yapısı olmaz." dedi.