Çıkar amaçlı suç örgütü lideri Onur Özbizerdik, kendisine yan baktığı ve ikaz etmesine rağmen karşısında tesbih salladığı gerekçesiyle Ahmet Ozan Ö.'yü ayağından vurduğu iddiasıyla aranıyor. Dedesi Dündar Kılıç ile üvey babası Aleattin Çakıcı gibi Özbizerdik hakkında da birçok suç kaydı bulunuyor. Özbizerdik, cinayet suçlamasıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden 2014 yılında tahliye edildikten 2 ay sonra Şişli'de bir de bodyguardı bacağından yaralamış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Edinilen bilgiye göre Özbizerdik, Tarabya'da bir otelin barında otururken nişan için davete katılan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö.'ye kendisine yan baktı diye tartıştı. Daha sonra karşında tesbih sallamasını da bahane ederek tartışmaya devam eden Özbizerdik'in, gençten tesbihi bırakmasını isteyerek silah gösterdi. Çevredekilerin araya girmesiyle, Özbizerdik bardan ayrıldı.

Ahmet Ozan Ö. ise arkadaşlarıyla Özbizerdik'i takip etti. Otelin asansörleri önünde tekrar tartışma yaşandı. Onur Özbizerdik belinden silahını çekerek, genci ayağından vurdu. Yaralama anı güvenlik kamerasına yansıyan olayda kamera kaydında Özbizerdik'in silahını çekerek tereddüt dahi etmeden silahını ateşleme anı görülüyor. Hastaneye götürülen Ahmet Ozan Ö'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ateş ettikten sonra kaçtığı belirtilen Özbizerdik'in yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Özbizerdik'in İstanbul dışına çıkmış olma ihtimaline karşı, polisin yakın illerin emniyet birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi.