Yozgat Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, okullarının öğrenci servis şoförleri ile yemekte bir araya gelerek 3 haftalık süreçte yaşanan ve yaşanması muhtemel sıkıntıları konuşarak alınacak tedbirler hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

Toplantıya, Kolej Müdürü Oğuz Köker, Servis Şoförlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Adil Gülaçtı, servis şoförleri katıldı. Kolej Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada, okulların açılmasıyla öğrencilerin okula sağlıklı ve güvenli bir ortamda getirilmesi yönünde servis şoförlerine önemli görevler düştüğünü söyledi. Köker, “Okulların açılmasının üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Bu geçen süre zarfında herhangi bir olumsuzluk ya da bir sıkıntının olup olmadığı, görülen eksiklikleri dile getirerek şimdiden tedbirimizi alıyoruz.” dedi.

Velilerin öğrencileri kendilerine emanet ettiklerini söyleyen Köker, şunları kaydetti: “Velilerimiz evlatlarını önce Allah’a sonra da biz ve servis kaptanlarımıza emanet ediyor. Bu bilinçle öğrencilerimizin güvenliğini okul içerisinde düşünüp gözettiğimiz gibi öğrencinin servise binme ve inme safhalarına kadar tamamen güvenliklerini sağlamış durumdayız. Tabi ki bu durum hem velilerin, hem de bizlerin çocuklarımızın evlerine rahat ulaşmalarının mutluluğunu yaşamış oluyoruz. Bu kapsamda zaman zaman şoförlerimizle bir araya geleceğiz.”